Ladada (Mon Dernier Mot)

Ladada (Mon Dernier Mot)

Claude

arr. Marten van der Wal, graad 3

De in Nederland wonende, oorspronkelijk uit Congo afkomstige zanger Claude Kiambe, won in 2017 een talentenjacht in zijn woonplaats Enkhuizen en deed in 2019 een gooi naar de spotlights in The Voice Kids en Are You Next. De 19-jarige zanger is meertalig en schrijft muziek in het Nederlands, Frans en Engels. Zijn stijl wordt vergeleken met Stromae, al hoopt Claude dat hij op een gegeven moment ook zijn eigen stempel krijgt. 'Ik vind het een geweldig compliment dat mensen mij vergelijken met Stromae, maar uiteindelijk hoop ik dat ik gewoon Claude word.'

Samen met muziekproducent Arno Krabman en songwriter Joren van der Voort ontstond het Nederlands-Franse nummer Ladada (Mon dernier mot) dat eind 2022 uitkwam. Met deze debuutsingle heeft Claude een monsterhit te pakken: al weken de nummer-1 in de Top40!  
Een lekkere beat en mooie melodielijnen maken dat de song, op een positieve manier, in je hoofd blijft rondhangen.

Met die ingrediënten kan Marten van der Wal wel uit de voeten en maakte een arrangement voor harmonie, fanfare en brassband!

Klik op de titels voor meer info, mini-score en demo.
Bekijk én beluister 'Ladada' via 

Terug naar de homepage.

Titel Componist Graad Bezetting Prijs Bestellen
per post Ladada (Mon Dernier Mot) Claude Kiambe · Joren … 3 Harmonie 73,90
per post Ladada (Mon Dernier Mot) Claude Kiambe · Joren … 3 Fanfare 73,90
per post Ladada (Mon Dernier Mot) Claude Kiambe · Joren … 3 Brassband 55,55