Goud - Suzan & Freek

Goud - Suzan & Freek

arr. S. Freker - graad 3

Het zangduo Suzan & Freek is in razend tempo populair geworden in Nederland. Het begon met ‘De Minuut’. Onder die noemer plaatste het duo wekelijks een cover op social media. De cover van Don’t Let Me Down van The Chainsmokers werd wereldwijd ruim een miljoen keer bekeken. Dat was in 2016.

Een paar jaar later (2018) brachten Suzan & Freek het zelfgeschreven nummer Als het avond is uit. Sindsdien zijn ze niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige popscene met o.a. optredens in: Beste Zangers, Vrienden van Amstel Live en The Streamers.

De single ‘Goud’ is in maart 2021 uitgebracht. ‘De afgelopen maanden hebben we héél veel nieuwe muziek geschreven, en ‘Goud’ is het eerste liedje dat we met jullie willen delen.’ aldus de site van Suzan & Freek.
Het werd een hit in de Nederlandse en Vlaamse hitlijsten.

Klik op de titels voor meer info, mini-score en demo.
Bekijk én beluister 'Goud' via 

Terug naar de homepage.

Titel Componist Graad Bezetting Prijs Bestellen
per post Goud Suzan Stortelder, Freek Rikkerink, … 3 Harmonie 73,90
per post Goud Suzan Stortelder, Freek Rikkerink, … 3 Fanfare 73,90