Door de Wind

Door de Wind

Stef Bos/arr. Thom Zigterman - graad 3 

Nu ook voor Brassband!

‘Beste Zangers’ (AvroTros) is een geliefd tv-programma. In elke aflevering staat een zanger(es) centraal, de andere deelnemers kiezen een lied van deze zanger(es) en vertolken het op hun eigen manier.

In de versie van 2020 zijn o.a. Sanne Hans, oftewel Miss Montreal, en Stef Bos deelnemers. Beide geen onbekenden.

Jaren geleden schreef Stef Bos het lied Door de Wind voor de Belgische zangers Ingeborg. Zij zong het als inzending voor het Eurovisie Songfestival. De aanleiding om het lied te schrijven was de dood van zijn moeder. ‘Het nummer ligt heel dicht bij me, aldus de zanger. Toen Miss Montreal de microfoon pakte, gaf Stef haar ter aanmoediging mee het liedje vooral ‘aan flarden te scheuren’. En dat deed ze.

Thom Zigterman maakte een arrangement voor Harmonie, Fanfare en Brassband.

 

Klik op de titels voor meer info, mini-score en demo.
Bekijk én beluister 'Door de Wind' via 

Terug naar de homepage.

Titel Componist Graad Bezetting Prijs Bestellen
per post Door de Wind Stef Bos 3 Harmonie 73,90
per post Door de Wind Stef Bos 3 Fanfare 73,90
per post Door de Wind Stef Bos 3 Brassband 55,55