IMAGINE DRAGONS!

IMAGINE DRAGONS!

arr. S. Freker - graad 2

Believer - Demons - Whatever it Takes

Vele hits, meest gestreamd, muziek voor games en films. Imagine Dragons heeft het allemaal al (mee)gemaakt. De Amerikaanse ‘indie’rockband heeft met hun muziekstijl vele fans. Die fans zitten vast ook in het (jeugd)orkest!

‘Indie’ is een zgn. alternatieve muziekstijl; muziek met voorliefde voor experimenten en afkeer van de commerciële muziek. In 2013 verscheen het debuutalbum 'Night Visions', met o.a. de single: Demons. Whatever it Takes en Believer zijn afkomstig van het album 'Evolve' uit 2017. De songs hebben vaak een achtergrond die dicht bij de muzikanten van Imagine Dragons staat.

Zo gaat Whatever it Takes, over het beste zijn in wat je doet; ook al zijn er veel valkuilen en is er altijd wel iemand die je neer wil halen, maar juist die dingen kunnen ervoor zorgen dat je nóg vastberadener bent om je doel te bereiken. Reden voor de NOS om dit nummer als tune te gebruiken tijdens de Olympische Winterspelen 2018 in Pyeongchang.

Klik op de titels voor meer info, mini-score en demo.
Bekijk én beluister 'IMAGINE DRAGONS!' via

Terug naar de homepage.

Titel Componist Graad Bezetting Prijs Bestellen
per post IMAGINE DRAGONS! McKee Sermon Reynolds Mosser … 2 Harmonie 73,90
per post IMAGINE DRAGONS! McKee Sermon Reynolds Mosser … 2 Fanfare 73,90
per post IMAGINE DRAGONS! McKee Sermon Reynolds Mosser … 2 Brassband 55,55