African Funk - Alan Fernie

African Funk - Alan Fernie

Alan Fernie/arr. Chris B. Luca - graad 3

Nu voor Fanfare! Van de bekende Engelse componist Alan Fernie.

Alan Fernie werd geboren in het Schotse mijndorp Newtongrange. Hij leerde trombone spelen, zowel op school als in de plaatselijke brassband en ging vervolgens muziek studeren in Glasgow en Londen. Tijdens zijn studie schreef hij zijn eerste werken voor koperensemble en brassband. Inmiddels worden vele honderden composities en arrangementen van Fernie over de hele wereld gespeeld, opgenomen en gepubliceerd.

Alan Fernie componeerde African Funk in 2005 voor de liefdadigheidsorganisatie Brass Band Aid. Ferskaat MP kreeg toestemming van de componist en uitgever om African Funk te arrangeren en publiseren voor Fanfare.
Een upbeat ‘funky’ werk met veel slagwerk. Maar, zoals de componist zelf aangeeft; ‘alhoewel er veel percussie is voorgeschreven, kan African Funk ook gespeeld worden met alleen drums’.

Klik op onderstaande titels voor meer info, demo en mini-score.

Terug naar de homepage.

Titel Componist Graad Bezetting Prijs Bestellen
per post African Funk Alan Fernie 3 Fanfare 75,75