WHAM!

WHAM!

arr. Jorrit Laverman - graad 3 - 5'00"

Music from the 80s!

‘WHAM!' was niet de eerste band van George Michael en Andrew Ridgeley. Ze ontmoetten elkaar bij een skabandje op de middelbare school in Watford, Engeland. Toen het bandje uit elkaar viel gingen de beide mannen als duo verder; het begin van een bruisende tijd. 

De beide tieneridolen bleven tot 1986 samen. George Michael’s muzikale vizier veranderde, hij richtte zich op een andere, meer volwassen, doelgroep. Het betekende het einde van een korte, stormachtige carrière van WHAM!.

Jorrit Laverman bewerkte de volgende hits: The Edge of Heaven, Wake me up before you go-go en Freedom.

Terug naar de homepage.

Titel Componist Graad Bezetting Prijs Bestellen
per post WHAM! George Michael 3 Harmonie 85,15
per post WHAM! George Michael 3 Fanfare 85,15