Mag ik dan bij jou

Mag ik dan bij jou

Claudia de Breij

arr. Menno Haantjes - 3'15" - graad 2,5

Zoals u weet geeft Ferskaat MP (al dan niet op verzoek), regelmatig arrangementen uit van populaire muziek. Inmiddels zijn vele werken, van zowel nationale als internationale artiesten, beschikbaar voor blaasorkest.

Zo ontvingen wij meerde vragen over de beschikbaarheid van Claudia de Breij’s prachtige liedje: ‘Mag ik dan bij jou’.  Menno Haantjes maakte een mooi arrangement voor Harmonie, Fanfare en Brassband. Zelfs zonder strijkers raakt u met deze bewerking de gevoelige snaar van uw publiek.

Klik op onderstaande titels voor meer info, mini-score en demo.

Terug naar de homepage.

Titel Componist Graad Bezetting Prijs Bestellen
per post Mag ik dan bij jou Rogier Wagenaar, Sander Geboers 2.5 Harmonie 71,75
per post Mag ik dan bij jou Rogier Wagenaar, Sander Geboers 2.5 Fanfare 71,75
per post Mag ik dan bij jou Rogier Wagenaar, Sander Geboers 2.5 Brassband 55,82