15 Miljoen Mensen

15 Miljoen Mensen

arr. Chris B. Luca - 3'15" - graad 3

'15 Miljoen Mensen' is een nummer uit 1996 van producentenduo Fluitsma & Van Tijn. Oorspronkelijk was het bedoeld voor een televisiecommercial. Het nummer werd echter zo populair dat het op single verscheen en een nummer-1 hit scoorde.

Het ‘oranjegevoel’ van deze song werd nog meer versterkt, toen in 2013 op deze melodie de tekst ‘Koningin van alle mensen’ werd gemaakt, ter gelegenheid van de troonswisseling op 30 april en het daarbij behorende afscheid van Koningin Beatrix.

Klik op  titels voor meer info, mini-score en demo.

Terug naar de homepage.

Titel Componist Graad Bezetting Prijs Bestellen
per post 15 Miljoen Mensen Jochem Fluitsma, Eric van ... 3 Harmonie 67,65
per post 15 Miljoen Mensen Jochem Fluitsma, Eric van ... 3 Fanfare 67,65
per post 15 Miljoen Mensen Jochem Fluitsma, Eric van ... 3 Brassband 54,30