Formula 1 Theme

Formula 1 Theme

Brian T. Tyler/arr. Anne Martin Koree - graad 3

Helaas ....

Om arrangementen uit te geven hebben we toestemming nodig van de oorspronkelijke rechthebbende. Eind vorig jaar kregen we toestemming om het arrangement van 'Formula 1 Theme', gearrangeerd door Anne Martin Koree, uit te geven.
Helaas tot nu.

Vanaf heden kunnen we 'Formula 1 Theme' niet meer leveren. F1 heeft besloten alle rechten in te trekken. Via rechtstreeks contact met F1 hebben we geprobeerd ze op andere gedachten te brengen, helaas zonder resultaat: ‘we do not license these rights to anyone’.

Erg jammer, voor de arrangeur, voor Ferskaat MP, maar vooral voor de muzikanten en orkesten.

-----------------------

In order to publish arrangements, we need permission from the original rights holder. At the end of 2021, we received permission to publish the arrangement of 'Formula 1 Theme', made by Anne Martin Koree.
Unfortunately, until now.

From now on we cannot publish 'Formula 1 Theme' anymore. F1 has decided to withdraw all rights. Via direct contact with F1 we have tried to get them to change their mind, unfortunately without result: 'we do not license these rights to anyone'.

A great pity, for the arranger, for Ferskaat MP, but especially for the musicians and orchestras.

Terug naar de homepage.

Titel Componist Graad Bezetting Prijs Bestellen
per post Formula 1 Theme Brian T. Tyler 3 Harmonie niet meer leverbaar
per post Formula 1 Theme Brian T. Tyler 3 Fanfare niet meer leverbaar
per post Formula 1 Theme Brian T. Tyler 3 Brassband niet meer leverbaar