Afraid Of The Dark

Afraid Of The Dark

Chef'Special

Twee verschillende arrangementen:

arr. S. Freker, graad 2  |  arr. William Vean, Flex-4, graad 1,5

Vijf muzikale vrienden die een band oprichten en dik doorbreken. Het 'overkwam' het Haarlemse Chef'Special. In 2008 schoot de band direct verrassend uit de hoek: met een mengelmoes van funk, rap, pop, rock en een vleugje reggae en ska was de muzikale toon gezet. Inmiddels zijn we heel wat jaren, singles en albums verder.

De single Afraid Of The Dark is afkomstig van het 6e album Unfold en gaat over het overwinnen van de angst om de duisternis tegemoet te treden, deze te omarmen en ermee te dansen. Dit zonder te weten waar deze dans met de duisternis je zal voeren. In de videoclip voert ballerina Michaela DePrince een speciaal voor dit nummer gechoreografeerde dans uit. Zowel Chef’Special als Michaela DePrince zijn ambassadeur van War Child en vanuit dat gezamenlijke ambassadeurschap is de samenwerking in de Afraid Of The Dark-clip voortgekomen. Beiden gebruiken hun creatieve uitingen om vorm te geven aan verwerking en kracht vinden in het besef dat we als mens kwetsbaar zijn.

Klik op de titels voor meer info, mini-score en demo.
Bekijk én beluister 'Afraid Of The Dark' arr. S. Freker via 

Terug naar de homepage.

Titel Componist Graad Bezetting Prijs Bestellen
per post Afraid Of The Dark J. Nolet, W. Prudon, … 2 Harmonie 67,65
per post Afraid Of The Dark J. Nolet, W. Prudon, … 2 Fanfare 67,65
per post Afraid Of The Dark J. Nolet, W. Prudon, … 2 Brassband 51,20
per post Afraid Of The Dark (Flex-4) J. Nolet, W. Prudon, … 1.5 Harmonie 61,50
per post Afraid Of The Dark (Flex-4) J. Nolet, W. Prudon, … 1.5 Fanfare 61,50
per post Afraid Of The Dark (Flex-4) J. Nolet, W. Prudon, … 1.5 Brassband 49,50