ThreEmotions

ThreEmotions

Nynke Jaarsma - grade 2

Toen door de Coronapandemie Nederland in een intelligente lockdown verzeilde, besloot Nynke Jaarsma dagelijks iets ‘muzikaals te creëren’. Het regelmatig werken aan een nieuw concertwerk voor jeugdorkest was één van haar activiteiten. Daarbij had Nynke de muzikanten van jeugdorkest De Notenkrakers uit Makkum in gedachten, háár jonge muzikanten. De quote: ‘we zijn het zat, we willen samen muziek maken’ speelde een leidende rol.

Drie ‘(e)motions’ komen aan bod in deze afwisselende compositie: wilskracht, verlangen en hoop.

Klik op de titels voor meer info, mini-score en demo.
Bekijk én beluister 'ThreEmotions' via 

Terug naar de homepage.

Titel Componist Graad Bezetting Prijs Bestellen
per post ThreEmotions Nynke Jaarsma 2 Harmonie 67,65
per post ThreEmotions Nynke Jaarsma 2 Fanfare 67,65