Beat Me - Davina Michelle

Beat Me - Davina Michelle

arr. S. Freker - graad 2

3 mei 2020 stond met grote letters in de agenda van Davina Michelle. Vlak voor de start van de Grand Prix zou ze haar song Beat Me laten klinken over het Formule 1 circuit van Zandvoort. Na 35 jaar was de GP weer in Nederland. Helaas moesten de vele race-fans wachten ….

In 2019 won de Davina Michelle de Edison voor beste nieuwkomer. Maar inmiddels is de term nieuwkomer niet meer van toepassing op haar. In een paar jaar tijd heeft Davina Michelle al diverse malen hoog in de hitlijsten gestaan, ontving muziekprijzen en nominaties, en is bekend van vele optredens in TV programma’s.

Over Beat Me zegt Davina Michelle; "Ik ben enorm trots dat ik een track heb mogen maken voor de Nederlandse Grand Prix! Beat Me gaat over hoe je met hard werken, met vallen en opstaan, het onmogelijke kan realiseren. Het 'racen' is hierin metaforisch gebruikt, maar het feit dat wij in ons kleine kikkerlandje, door onze schouders eronder te zetten, zo'n groot internationaal evenement kunnen organiseren, weerspiegelt de boodschap achter Beat Me."

Klik op de titels voor meer info, mini-score en demo.

Terug naar de homepage.

Titel Componist Graad Bezetting Prijs Bestellen
per post Beat Me Michelle Hoogendoorn, Sebastiaan Brouwer 2 Harmonie 61,50
per post Beat Me Michelle Hoogendoorn, Sebastiaan Brouwer 2 Fanfare 61,50