Het is al laat toch

Het is al laat toch

arr. Menno Haantjes - graad 3

Van 2005 tot en met 2020 was er iedere werkdag een aflevering van ‘De wereld draait door’ op de TV. Meer dan 2000 afleveringen, gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk. Naast tafeldames en -heren gaven ook ‘huisbands’ act de presence, onder wie de Nederlandse band ‘Racoon’. De huisband sloot een gespreksonderwerp muzikaal af.

Zo ook toen het aan tafel over het TV-programma ‘First Dates’ ging. Het leverde een liedje op dat uiteindelijk uitgroeide tot ‘Het is al laat toch’.

Racoon-zanger Bart van der Weide zei er het volgende over: “Dat eerste couplet ging over First Dates en toen dacht ik: dan kan het tweede couplet gaan over als je dan al zeven jaar bij die first date bent en dat je dan een beetje jeuk krijgt hier en daar.”

Klik op de titels voor meer info, mini-score en demo.

Terug naar de homepage.

Titel Componist Graad Bezetting Prijs Bestellen
per post Het is al laat toch D. Huige J.B. van der Weide M. van Damme 3 Harmonie 71,75
per post Het is al laat toch D. Huige J.B. van der Weide M. van Damme 3 Fanfare 71,75