Dreamer

Dreamer

arr. David Well - graad 2 - Flex-5

Het Zweedse duo Axwell /\ Ingrosso bestaat uit Axel Hedfors en Sebastian Ingrosso. Het duo maakt zgn. ‘progressive house’, een combinatie van trance en house muziek. De single ‘Sun is Shining’ (2015) zorgde voor de doorbraak in Nederland. ‘More Than You Know’ verscheen in 2017. De stijl van Axwell /\ Ingrosso: de aanstekelijke ritmes en melodieën, is vooral bij jongeren erg populair!

Tijdens de Olympische Winterspelen van 2018 (Pyeongyang), klonk het refrein van Dreamer veelvuldig bij de uitzendingen van de NOS. Tijdens de samenvatting van de dag, waarbij alle hoogte- en dieptepunten nog een keer voorbij kwamen, ondersteunde het de spectaculaire en ontroerende beelden.

Klik op onderstaande titels voor meer info, mini-score en demo.

Terug naar de homepage.

Titel Componist Graad Bezetting Prijs Bestellen
per post Dreamer A Hedfors, S Ingrosso, … 2 Harmonie 61,50
per post Dreamer A Hedfors, S Ingrosso, … 2 Fanfare 61,50
per post Dreamer A Hedfors, S Ingrosso, … 2 Brassband 51,20