Beathoven

Beathoven

arr. David Well - Flex-5 - graad 2

Snel, vluchtig ….. het zijn termen die je vaak hoort deze tijd. De ene rage wordt door de volgende ingehaald en voordat het een rage kan worden is er alweer wat nieuws.
Bijzonder dan toch dat er in de ‘grote’ concertzalen nog steeds muziek klinkt van soms meer dan 3 eeuwen oud. Al hoor je dan ook wel eens dat het saai en ouderwets is. Het blijft gek dat het zingen of klappen van een ‘ouderwets’ motief wel door ‘vrijwel iedereen’ herkend wordt.

Neem nou: tatata taa.    Ja precies, Beethoven, zijn beroemdste (vijfde) symfonie. Okee,    een beetje ouderwets, dacht David Well. Hij keek in de kast en zag een ritmisch sausje met een lekkere beat staan en voila: Beethoven wordt Beathoven!

Klik op onderstaande titels voor meer info, mini-score en demo.

Terug naar de homepage.

Titel Componist Graad Bezetting Prijs Bestellen
per post Beathoven 2 Harmonie 51,20
per post Beathoven 2 Fanfare 51,20
per post Beathoven 2 Brassband 40,90