Agua de Beber

Agua de Beber

arr. Wim Klaver - graad 3

De Braziliaanse componist Antonio Carlos Jobim was de belangrijkste vertegenwoordiger van de bossa nova. Samen met tekstschrijver Vinicius de Moraes schreef hij vele werken, waarvan enkele tientallen echte standards zijn geworden. Eén van die standards is ‘Agua de Beber’ (drinkwater), vertolkt door Frank Sinatra en Astrud Gilberto.

‘Agua de Beber’ is een ‘upbeat compositie’ van Jobim met een melodie ‘die vloeit als water’, en met riffs ‘als regendruppels’. Na ‘Lullaby of Birdland’ en ‘Old Devil Moon’ is ‘Agua de Beber’ de derde jazzstandard voor blaasorkest van Wim Klaver. Een verrijking van het ‘lichte’ repertoire!

Klik op onderstaande titels voor meer info, mini-score, beluister én bekijk 'Agua de Beber' via

Terug naar de homepage.

Titel Componist Graad Bezetting Prijs Bestellen
per post Agua de Beber Antonio Carlos Jobim 3 Harmonie 64,60
per post Agua de Beber Antonio Carlos Jobim 3 Fanfare 64,60
per post Agua de Beber Antonio Carlos Jobim 3 Brassband 53,70