(Openlucht) kerkdienst

(Openlucht) kerkdienst

Heeft u binnenkort een (openlucht) kerkdienst?

De serie 'Reli-4-You' bestaat uit een verzameling religieuze liederen, afkomstig uit diverse liedbundels. Zoals: Evangelische Liedbundel, Alles wordt Nieuw, Johannes de Heer en Opwekkingsliederen. Het zijn 4-stemmige arrangementen (+ slagwerk), voorzien van een intro/voorspel. Zeer bruikbaar tijdens een kerkdienst met samenzang, of als muzikaal intermezzo. De arrangementen zijn per stuk verkrijgbaar en evt. kunt u, indien u dat wenst, ze zelf printen via onze print-at-home service.

Er zijn inmiddels zo'n 60 titels beschikbaar. Klik voor een totaal overzicht op:

Harmonie - Fanfare - Brassband

Deze serie wordt in de toekomst verder uitgebreid. Informeer gerust bij ons als u een titel zoekt.

Terug naar de homepage.